Header

Overige personeel

“Zo sterk als de zwakste schakel” is een gezegde dat, zeker wanneer het beveiliging betreft, niet treffender kan zijn. Om de zwakte van schakels te reduceren maakt van Wezel Security zich al jaren sterk voor een integrale aanpak van veiligheid. Dit is alleen mogelijk indien ook bijvoorbeeld de hostess, als dienstverlener pur sang, in deze aanpak wordt betrokken!!

Immers, één ieder in de rol van gastvrouw of gastheer kan onregelmatigheden signaleren die direct betrekking hebben op het welzijn van de gasten en waarop een alerte reactie nodig is. Hij of zij staat hiermee aan de front-line van de keten van veiligheid. Het vakbekwame personeel dat door van Wezel Security in deze functies wordt ingezet, heeft ruime ervaring in het samenwerken met beveiliging. Dit geeft een extra rendement aan de service die zij verlenen en duidelijke meerwaarde aan de beveiliging als geheel.

Vanuit deze optiek proberen wij onze afnemers altijd te overtuigen van de voordelen ook overig personeel, dat een dienstverlenende rol vervult bij evenementen, via van Wezel Security te betrekken. Door de korte lijnen die wij onderhouden met onze leveranciers, hoeven kostenaspecten hierbij geen belemmering te vormen.

Hostesses

Representatieve dames die op uiterst professionele wijze en indien gewenst in meerdere talen, uw gasten ontvangen. Hun manier van werken kenmerkt zich door een grote mate van zelfstandigheid en discipline, goede communicatieve en contactuele eigenschappen, de wil ‘feeling’ te hebben met het bedrijf waarvoor zij werkzaam zijn en, last but not least, een beschaafde en innemende uitstraling.

U kunt hen ook perfect inzetten bij een eventuele bezoekersregistratie of het uitreiken van badges, hand-out, give-away of relatiegeschenken. Ook buiten de vaste locatie kunnen zij uw gasten vergezellen/begeleiden tijdens hun verblijf in Nederland, bijvoorbeeld bij hun aankomst op de luchthaven of de transfer naar een hotel.

Productie-assistent/producer/floor-manager

Wellicht in dit hoofdstuk een vreemde eend in de bijt, maar u zult maar verlegen zitten om een goede productie-assistent, producer of floormanager. van Wezel Security heeft in haar bestand een aantal namen van zeer geroutineerde freelancers.

Allrounders op verschillend niveau maar altijd “gepokt en gemazeld” door de vele evenementen en/of televisieproducties waaraan zij hebben meegewerkt. Licht, geluid, decor, audiovisueel, catering, entertainment, met alle elementen die bij het organiseren en regisseren van een evenement om de hoek komen kijken, kunnen zij uit de voeten. Ook bij het samenstellen van een (technisch)productiedraaiboek, dat vanzelfsprekend naadloos aansluit bij het beveiligingsdraaiboek, kunnen zij u behulpzaam zijn.

Van Wezel SecurityVan Wezel SecurityVan Wezel Security