Header

Evenementenbeveiliging

Van Wezel Security biedt een groot aantal oplossingen voor problemen op het gebied van beveiliging en dienstverlening tijdens evenementen. Om inzicht te geven in de vele mogelijkheden, hebben wij op deze site de beschikbare producten en diensten op een overzichtelijke wijze gerangschikt.

Een logisch onderscheid is aangebracht tussen;

1 - beveiligingspersoneel

2 - overig personeel

3 - transport

4 - aanvullende faciliteiten & materiaal

Het spreekt voor zich dat er vaak sprake zal zijn van een gecombineerde inzet van mensen en middelen. De specifieke wensen van onze klanten en het door ons ingeschatte veiligheidsrisico, vormen daarbij de basis voor het samen te stellen pakket.

Zoals hierboven reeds aangegeven is op deze site dan ook primair bedoeld om inzicht te verschaffen in de vele opties. Wij kunnen in een persoonlijk gesprek de tarieven op maat bespreken dit geeft bovendien de mogelijkheid een inschatting te maken van de te verwachten kosten. Hierdoor kunt U als evenementenorganisator of -producer, met inachtneming van uw budgettaire mogelijkheden, snel en redelijk nauwkeurig “het plaatje” invullen.

Bij gebeurtenissen waar meerdere aspecten van beveiliging een rol spelen of met een relatief hoog veiligheidsrisico, is het zeker raadzaam vooraf met een van onze adviseurs te overleggen. Wij presenteren u vervolgens een gedetailleerd en “op maat gesneden” beveiligingsplan met een volledig uitgewerkte kostenbegroting.

Van Wezel SecurityVan Wezel SecurityVan Wezel Security